FaceBook

VENDING
Derbonn Vending professional

Operatorzy maszyn vendingowych  oczekują od nas: dobrej jakości kawy, niskiej ceny i sprawnej logistyki. Doświadczenie jakie posiadamy pozwala nam sprostać tym wymaganiom. W zalezności od lokalizacji automatu możemy zaoferować różne rodzaje kaw:  mocne, pobudzające Robusty lub delikatne, bardziej subtelne Arabiki. Wszystkie dedykowane przez nas kawy na rynek vendingu charakteryzuje dobra rozpuszczalność, powtarzalność  i wysoka wydajność (gramatura dozowania).

Derbonn Black Label Espresso
Derbonn Red Label
Derbonn Blue Label
Derbonn Black Label Espresso

O produkcie:

  • proszek (spray dried)
  • CECHY: mocna, intensywna kawa z charakterystyczną pianką
  • PALENIE: mocno palona
  • SKŁAD: robusta/ arabika - 100% kawy naturalnej
  • DOZOWANIE: 2g/ 150 ml
  • OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE: saszetka 500g
  • OPAKOWANIE ZBIORCZE: 10 sztuk x 500 g
  • ZASTOSOWANIE: automaty vendingowe
  • KORZYŚCI: dobra rozpuszczalność, zredukowane pylenie i zbrylanie (drobne granulki proszku powodują swobodne osuwanie się kawy w zasobniku automatu)

Elastyczność w przyjęciu zamówienia: mail, telefon, formularz na stronie www

Realizacja dostawy w 24 h

Możliwość produkcji pod marką klienta bez dodatkowych kosztów

Tabela kaloryczności:

 

 

100g

Wartość energetyczna [kJ/ kcal]

585/ 141

Białko [g]

15,1

Węglowodany [g]

5

w tym cukry [g]

5

Tłuszcz [g]

0,1

w tym nasycony [g]

0,05

Błonnik [g]

30

Sód [g]

0,03

Derbonn Red Label

O produkcie:

  • GRANULAT (agglomerated)
  • CECHY: mocna, pobudzająca, dobrze zbalansowana smakowo
  • PALENIE: średnio palona
  • SKŁAD: robusta - 100% kawy naturalnej
  • DOZOWANIE: 2g/ 150 ml
  • OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE: saszetka 500g
  • OPAKOWANIE ZBIORCZE: 10 sztuk x 500 g
  • ZASTOSOWANIE: automaty vendingowe
  • KORZYŚCI: dobra rozpuszczalność, ograniczone pylenie i brak zbrylania (granulat swobodnie osuwa się w zasobniku automatu)

Elastyczność w przyjęciu zamówienia: mail, telefon, formularz na stronie www

Realizacja dostawy w 24 h

Możliwość produkcji pod marką klienta bez dodatkowych kosztów

Tabela kaloryczności:

 

 

100g

Wartość energetyczna [kJ/ kcal]

585/ 141

Białko [g]

15,1

Węglowodany [g]

5

w tym cukry [g]

5

Tłuszcz [g]

0,1

w tym nasycony [g]

0,05

Błonnik [g]

30

Sód [g]

0,03

Derbonn Blue Label

O produkcie:

  • LIOFILIZAT (freeze dried)
  • CECHY: delikatny smak, aromat czekolady - bardzo dobrze skomponowana kawa pod względem smaku.
  • PALENIE: mocno palona
  • SKŁAD: robusta / arabika - 100% kawy naturalnej
  • DOZOWANIE: 1.6 - 1.7 g / 150 ml
  • OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE: saszetka 500g
  • OPAKOWANIE ZBIORCZE: 10 sztuk x 500 g
  • ZASTOSOWANIE: automaty vendingowe
  • KORZYŚCI: dobra rozpuszczalność, brak pylenia i zbrylania (cząstki liofilizatu osuwają się swobodnie w zasobniku automatu)

Elastyczność w przyjęciu zamówienia: mail, telefon, formularz na stronie www

Realizacja dostawy w 24 h

Możliwość produkcji pod marką klienta bez dodatkowych kosztów

Tabela kaloryczności:

 

 

100g

Wartość energetyczna [kJ/ kcal]

585/ 141

Białko [g]

15,1

Węglowodany [g]

5

w tym cukry [g]

5

Tłuszcz [g]

0,1

w tym nasycony [g]

0,05

Błonnik [g]

30

Sód [g]

0,03

Derbonn Green Label - 100 % Arabica
Derbonn Green Label - 100 % Arabica

O produkcie:

  • LIOFILIZAT (freeze dried)
  • CECHY: delikatny smak, aromaty kwiatowe, zapach mielonej kawy. Przygotowana z najwyższej jakości kolumbijskich ziaren Arabiki. Bardzo dobra cena.
  • PALENIE: średnio palona
  • SKŁAD: 100 % ARABIKA
  • DOZOWANIE: 1.6 - 1.7 g / 150 ml
  • OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE: saszetka 500g
  • OPAKOWANIE ZBIORCZE: 10 sztuk x 500 g
  • ZASTOSOWANIE: automaty vendingowe
  • KORZYŚCI: dobra rozpuszczalność, wysoka jakość kawy kolumbijskiej w bardzo dobrej cenie, brak pylenia i zbrylania (cząstki liofilizatu osuwają się swobodnie w zasobniku automatu)

Elastyczność w przyjęciu zamówienia: mail, telefon, formularz na stronie www

Realizacja dostawy w 24 h

Możliwość produkcji pod marką klienta bez dodatkowych kosztów

Tabela kaloryczności:

 

 

100g

Wartość energetyczna [kJ/ kcal]

585/ 141

Białko [g]

15,1

Węglowodany [g]

5

w tym cukry [g]

5

Tłuszcz [g]

0,1

w tym nasycony [g]

0,05

Błonnik [g]

30

Sód [g]

0,03